Royal Enjoyable

Royal EnjoyableHoldet henvender sig til børn fra 3- 8 år 


På holdet kommer udøverne til stille og roligt til at få kendskab til cheerleading igennem en masse leg, hvor formålet er at lære deres trænere, holdkammerarter godt at kende, så de bliver trygge ved hinanden, hvilket er rigtigt vigtigt, når man skal lave og lære nye ting. I de lege som børnene kommer til at lave vil der indgår forskellig øvelser, som fremadrettet skal bruges til, at få de mere tekniske ting i sporten på plads. 

De kommer til at blive undervist i lette stunts, tumbling og små pyramider. 

Stunts er her hvor man løfter og kaster med en udøver. 

Tumbling er alt fra kolbøtter, vejrmøller til avanceret spring

Pyramider er her hvor udøverne "stables" ovenpå hinanden. 


Alle øvelser kommer naturligvis til at foregå ud fra barnets alder, fysisk formåen og de forudsætninger som udøverne kommer med. 

Det er vigtigt at sige, at alle har en lige vigtig rolle på et cheerleading hold og ingen kan undværes. alle kan bidrage med noget. 

Nogen kommer fra gymnastik, dans eller noget tredje, nogen har måske aldrig gået til sport, men så kan man bidrage med sit gode humør, da fællesskab og sammenhold er en vigtig medspiller i en holdsport som cheerleading. 


Når de kommer til træning, skal de være iklædt noget tøj de kan bevæge sig i, gerne have et par indendørssko med en blød sål på, er håret langt skal det sættes i en elastik og negle skal være kortklippet og alle smykker skal være fjernet. Alt sammen af hensyn til jeres barn og deres holdkammerarters sikkerhed. 

Hvis vi er så heldige at holdet bliver stort nok, så er vores målsætning, at de skal med til DM i Cheerleading den 1. juni i Aarhus, de kommer til at stille op i opvisningsklassen med en lille rutine/ serie som de skal vise på gulvet. 

Som afslutning får det et minde/medalje med hjem. 

Trænerne på holdet er begge erfarne inden for Cheerleading, både som udøver og trænere. De har de seneste år været i gang med at uddanne sig som træner indenfor sporten og mangler kun det sidste niveau, for at være helt færdig uddannet.  Vi vægter uddannelse og kurser højt af vores trænere, så de kan levere en høj faglig, aldersrelateret og sikker undervisning for vores udøver i klubben. de får en masse teoretisk og praktisk undervisning afsluttet med skriftlige prøver, så de er godt klædt på. 


 Vi ser frem til at tage godt imod børn og forældre i vores klub. 

Holdets trænere :  

Caroline Achton Hovalt Nielsen 

Freja Smidt Sørensen 

Aktiviteter

Marts
Søn
10
AFLYST: Royal Enjoyable
11:00 - 12:30
Studievej 14, 9400 Nørresundby (Boldsalen)
Søn
17
Royal Enjoyable
11:00 - 12:30
Studievej 14, 9400 Nørresundby (Boldsalen)
Søn
24
Royal Enjoyable
11:00 - 12:30
Studievej 14, 9400 Nørresundby (Boldsalen)
Søn
31
AFLYST: Royal Enjoyable
11:00 - 12:30
Studievej 14, 9400 Nørresundby (Boldsalen)

Trænere

Profile Image
Caroline Achton Hovalt Nielsen
Freja Schmidt Sørensen

Tilmelding til Holdet