Royal Elite 
Cheerleading er en sport for alle, lige meget alder, køn eller kropsbygning. Hos Royal Cheer Aalborg favner vi om de mange. 

Royal ELITE  er et hold for piger og drenge fra 16 år, så hvis du søger en udfordrende sport, har lyst til at konkurrere på et hold med ambitiøse unge mennesker og indgå i et stærkt fællesskab, så er Royal ELITE noget for dig!


Vores seniorhold, Royal ELITE, består af udøver, som alle elsker og brænder for sporten. Holdet konkurrerer op til 3 gange om året til nationale stævner. Vi stræber altid efter og har intentioner om at placere os i den bedste ende, så vi kan kvalificere os til mindst én international konkurrence om året. Disse internationale konkurrencer bliver holdt over alt i verden, så hvis det at rejse også er et af dine mål, så er der bare endnu større grund til at begynde på Royal Cheer Aalborg's senior hold, Royal ELITE!

Cheerleading er en sportsgren, hvor der i høj grad samarbejdes. Da dette er et udtaget hold, forventes det, at de ugentlige træninger og de få ekstratræninger prioriteres. 

Bliver man skadet, deltager man i det omfang det er muligt, eller laver forebyggende øvelser på sidelinjen. 

Afbud til træninger skal ske på holdsport og med synlig begrundelse.  Hvis trænerteamet oplever dårligt fremmøde, gives der en advarsel, før udøveren placeres på et andet hold.

Vi ses til en god træning 

Holdets trænere
Hovedtræner : Tina Murum Larsen

Teknisk Support : Celina Svanborg

Tumblingtræner : Kasper Berg


Aktiviteter

Juni
Tir
25
Royal Elite
18:30 - 20:30
Aab´s træningsanlæg Hornevej 2 9220 Aalborg Ø

Udøvere skal være fyldt 16 år pr. 31/12 i 2024

Se kontingent satser, perioder, retningslinjer mv. under "Klubben\Kontingent".

Melder du dit barn ind er det vigtigt at det er barnets personlige informationer og din egen mail-adresse der oplyses.


Tilmelding

Billede

175,00 kr. pr. måned

Gallerier

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide